Dikumpulkan Untuk tugas Mata Kuliah Bahasa Inggris Bisnis 2 ( TOEFL)

Normal
0

false
false
false

IN
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-fareast-language:EN-US;}

Tugas 40 Soal

Nama : Andita Nurul Chusna

NPM : 12209722

Kelas : 4EA03

 

1. “Your are welcome to order the goods now.”

 “But the Payment should be made _______”

Answer : C. In advance

 Reason: Shawing a payment is paid before the goods given.

 2. “Where do you live now?”

 “I live in Utah ; my ______”

 Answer: C. Parents do, too.

 Reason : It has a meaning that “my parents also live in Utah”, but it uses the word off too instead of also.

 3. I cannot understand my neigbor’s accent. I wish she would ______.

 Answer: D. Speak more clearly

Reason : More clearly explains how i want my neighbour to speak that so i can understand.

 4. “Why are you driving so fast?”

 “I’m _______.”

 Answers: C. In a hurry

 Reason : Hurry is a noun, so to show it, it should be written with a.

 5. I have your music CD. I think I _______ your concert video.

 Answer : A. Also have

 Reason: I use also because too should be ( S + modal AUX ( + V1 +Obj ) + too )

 6. I hear you have started a new job. ______ like it?

 Answer : A. How do you

 Reason: Asking the feel of new condition.

 7. I really have to go now. I have _______ the doctor.

 Answer : D. An appoinment with

 Reason : It may have meaning that “ i have a scheduled meeting with –not to- the doctor”

 8. I can meet you at Central Station. Will _______?

 Answer : D. You be Convenient

 Reason: It’s to ask whether you are available or having time to meet.

 9. I don’t have any results for you today. I _______ tomorrow.

 Anwer : D. May have some.

 Reason: Because it’s a positive santence.

10. I would rather _______ a quiet cup of coffee in the office than sit in a noisy cafe.

 Answer            : A. Have

 Reason                        : Would rather + V1

 11. “Where ______ last weekend?”

 “I went to see my aunt and uncle.”

 Answer            : D. Did you go

 Reason                        : Is about past activity, so the answer must use past form (did).

 12. I was very surprised _______ that she didn’t pass the exam.”

 Answer            : D. To hear

 Reason            : In the form of to invinitive / V1.

13. “Why ______ she isn’t speaking to us ?”

“We must have done something that upset her. She just too sensitive.”

 Answer            : C. Do you think

 Raeson                        : It asks about someone opinion on someone’s reason.

 14. I hope that this winter won’t be ______ last.

 Answer            : A. As cold as

 Reason            : As + Adjective + as. Compharation simmilar.

 15. Sorry to be late. I was delayed by ______.”

 Answer            : B. Heavy traffic

 Reason            : It’s a uncountable noun, so we may not use a or same for heavy                             traffic.

16. The sky is getting dark. It ______ rain is on its way. 

Answer            : C. Seems to

Reason       : By seeing the condition of the sky, we may predict that it’s going torain.

 17. Would you do me a small favour? I _____ very much.

 Answer            : D. Would appreciate it.

 Reason            : Would + v1. For lightness

 18. I am familiar with that product. I dont know ______ times i’ve seen it advertised on TV.

 Answer            : A. How many

 Reason                        : There is a word of times and how many + times

Normal
0

false
false
false

IN
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-fareast-language:EN-US;}

19. “When _____ leaving for Toronto, Canada?”

 “We are planning to set out at 10 o’clock.”

Answer : A. Are we

Reason: V-ing always follows to be. 

20. I asked robert when he could fix my leaking up tap. He said that he would come round and fix it _______.

 Answer: D. As soon as possible.

 Reason: some kind of Indirect Speech

    ——-AnditaNurulChusna——-

 21. “Do you know ______ that building is?”

 “I would say that was built at least 100 tears ago.”

 Answer: C. How old

 Reason : To ask about someone / something

 22. That man told us that the next train would arrive ____.

 Answer: A. At three thirty

 Reason: At is to show the tim

 23. “How ________ a crowd had gathered at the scene of accident?”

 “I dont’t know exactly, but there were a lot of shocked onlooker.”

 Answer: A. Large

 Reason: It’s to ask about the amount of the crowd.

 24. That is the city ______ worst crime record.

 Answer: B. In the

 Reason  : it’s meaning “ That is the city in ( which ) the worst crime record”.

 25. “Where should i put this key?”

 “You can ________ it on the shelf.”

 Answer  : D. Put

 Reason: Present Future

   ——-AnditaNurulChusna——-

 26. Write a book is trully a process, and one that is immposible to complete without considerable assistence from many others.

 Answer : Writing

 Reason: V1 must be in the form of gerund (V-ing).

 27. The first section of this book will probably be most help to you right now.

 Answer  : Helpfull

 Raeson  : it must be adjective

 28. My slow and steady approach to the challenge of sleep focus on using this challenge as an opportunity to help you ans your baby.

Answer: Focuses 

Reason: it uses the verb + es/s (singular verb)

29. Other parents might wanted to incrporate other calming rituals, such as singing a lullaby, saying prayers, or telling a story.

 Answer  : Want

 Reason   : after might it must be v1

 30. If you wait to return until a child is crying or calling for you, you are sending them the very clear message that these calls and cries will lead to your return, and there by motivating these behaviors.

 Answer: Motivate

 Reason  : It’s pararel sentence.

  ——AnditaNurulChusna—-

 31. Just knowing that i would returned was enough to let him stay quitely in his bed

 Answer: Return

 Reason  : “would” should be in the form of v1

 32. When children awake at night, as they all will at some point, you face an additional challenge : Getting your child back to sleep when you are probably mostly asleep yourself.

 Answer: Most

 Reason  : There aren’t 2 adverbs put closely in the same sentence

 33. It seems to me that my previous position have afforded me just the experience needed to enable me to do work required in your office to your satisfaction.

 Answer: Positions

 Reason  : The noun should be plural – added by “s” modal aux, like “would”                          should be

34. This feeding should be done quick and quitly so that you don’t provide unnecessary stimulation and excitement.

 Answer: Quickly

 Reason  : Must be adverb

 35. I have been told by Mr. John L. Peterson, manager of credit, The Bussiness Book Publishing Company, New York, with whom i believed you acuainted that you are expecting to making some additions to you accounting staff in January 2013.

 Answer  : Make

 Reason  : The verb after “to” should be in the form of V1

 36. I shall be in Rio de Janiero in January, i hope that you given me an interview at sometime convinient to you during that month.

 Answer: Give

 Reason: Must be v1

37. Thank you very much for calling to my attention the possible vacancies in the Accounting Departement at the Brazilian branch of the International Bussiness Book Company on Rio de Janiero.

Answer  : in

Reason  : must be in because it’s a place

38. In the school year of 2006 – 2008, i take two courses with you, “Accounting Problems” and “Cost Accounting” at Bronx Community Collage in the evening section

Answer : Took

Reason: because it has already happened it must be Past tense 

39. I am great interested in the position as you outline it to me.

 Answer : Greatly

 Reason  : Must be adverb

 40. You may not relishing continually buying pacifiers or having multiple back up pacifiers with you at all time.

 Answer : Relish

 Reason  : after may not is followed by v1, modal aux like “may”

 

Nama : Andita Nurul Chusna

 NPM : 12209722

 Kelas : 4EA03

Normal
0

false
false
false

IN
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

Normal
0

false
false
false

IN
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

Normal
0

false
false
false

IN
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s